OM OSS

Om oss

Ivarssons Entreprenad är ett mark-och anläggningsföretag som verkar i Syd- och Mellansverige. Vi utför alla typer av mark- och anläggningsarbeten och är även specialiserade inom områden såsom djupa schakter och marinrelaterade uppdrag med fokus på stabilitetshöjande åtgärder och erosionsskydd. Vår maskinpark innehåller ett 60-tal band- och hjulmaskiner med varierad räckvidd och kan hyras med eller utan förare. Vi genomför både egna och underentre-prenader med personal som har lång erfarenhet av arbete med framförallt långgrävare både på vatten och land.

Affärsidé

Vår målsättning är att till dig som kund leverera kvalitét och flexibilitet i kombination med engagemang och känsla för det utförda arbetet. Genom personal med stort intresse för maskiner och dess möjligheter satsar vi oberoende med största kraft på väl utförda arbeten. Med en modern, miljöanpassad och specialiserad maskinpark har vi förutsättningar till att utföra olika sorters arbeten och uppfylla önskemål inom både mark, anläggning och marinrelaterade arbeten. Vårt mål är att vara en självklar partner till er!

Historik

Företagets historia sträcker sig tillbaka till 1958 då farfar John Ivarsson övergick från gårdens lantbruk till maskinentreprenad. År 1998 gick Mårten och Mikael tillsammans in som helägare i bolaget. Idag har företaget en specialanpassad maskinpark på ett 60-tal anläggningsmaskiner och totalt 40 medarbetare. Tillsammans utgör vi Ivarssons Entreprenad!

Miljö & Hållbarhet

Uppdaterade

Vi håller maskinparken modern och kontinuerligt uppdaterad för en hög miljöstandard.

Hållbarhet

Genom utbildad personal och certifierade maskiner bidrar vi till en hållbar, trygg och säker arbetsplats.

Drivmedel

Vi använder biologiskt nedbrytbar hydraulolja och miljödiesel för att reducera våra koldioxidutsläpp.

VÅRA TJÄNSTER

VÅRA TJÄNSTER

Vi söker nya medarbetare

Vi söker medarbetare

Vill du bli en av oss? Vi söker dig som är maskinförare eller anläggningsarbetare med en glad och positiv inställning. Vi värdesätter att du är social, noggrann och driven som person. Stämmer detta in på dig? Då är du välkommen att höra av dig till kontoret för vidare samtal!