Untitled Document

Om oss och vårt företag

Verksamhet

Skogskörning 1958 Ivarssons Entreprenad AB i Västerlanda, ca fem mil norr om Göteborg, har som mål att vara en trygg och självklar partner vid många olika typer av mark- och sjöarbeten. Bland våra kunder finns kommuner, byggföretag och statliga verk.

Det var farfar John som startade verksamheten redan 1958 och nu drivs rörelsen vidare av bröderna Mikael och Mårten Ivarsson. I dag har vi ett 30-tal anställda maskinförare och maskinparken har växt under åren. Här finns nu ca 65 enheter med grävare från 500 kg upp till 85 ton, specialmaskiner och lastbilar. Vi utför alla typer av markarbeten och har sedan flera år också specialiserat oss på långbommade grävare vid t ex muddring och arbeten vid brofundament. Mikael, Mårten och maskinförarna strävar efter att göra ett väl utfört arbete och att få nöjda kunder.


Miljö & kvalitet
Samtliga maskiner körs med "miljöolja" i hydraulsystemet. En stor del av fordonsparken är för närvarande klassificerade som "gröna" enligt Trafikverkets regler. Vi arbetar med Kvalitet enligt ISO 9001 samt med Miljö enligt ISO 14001, och håller på att arbeta fram en certifiering.

Vi försöker att alltid hålla oss till det bästa och att ligga i framkant när det gäller såväl miljöteknik som maskinpark. Våra beställare uppskattar vår starka miljöprofil och vi har just därför fått många specialuppdrag, t ex känsliga vattenarbeten för Sportfiskeförbundet; en organisation med mycket höga miljökrav.


Copyright 2008-2013 Creativo Design